sreda, 25. september 2013

NAGRADNA IGRA

Adijo, vroče poletje, dobrodošla, barvita jesen! 


Pred nami so krasni dnevi, ki si jih lahko popestrimo na 101 način. V kolikor potrebujete navdih, je spletna revija Dom in Stil, zaklad noro dobrih idej, pravi priročnik za vas. Več na spodnji povezavi! 
  


P.S. Dom in Stil-ovci so ekipa, ki ustvarja premišljeno, z zagnanostjo in veliko ljubezni, s ciljem da so njihovi bralci zadovoljni, zato vabljeni k sodelovanju! 

V komentar napišite željo za naslednjo, zimsko številko, ki bo izšla novembra. Kaj bi radi videli, brali v njej?  Med tistimi, ki boste napisali komentar bom izžrebala srečneža, ki bo prejel komplet podstavkov za kozarce/skodelice, ki jih je za Dom in Stil oblikovala Tejaideja



SREČNO! Nagradna igra poteka do 29.9.2013.
Share:

6 komentarjev

  1. Mi je zelo všeč zadnja številka. Vidim, da ste se res ta pravi zbrali skupaj. Verjetno bo v naslednji števiki že nekaj v zvezi s prihajajočimi prazniki, tako da bi verjetno prišel prav kakšen recept za božične dobrote.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsak mesec z veseljem prelistam revijo Dom in stil. Nekaj idej sem tudi že uporabila. V zimski številki bi si želela kakšno res izvirno idejo za izdelavo voščilnic.

    Janja

    OdgovoriIzbriši
  3. V zadnji številki je prijetno zadišalo po kavici. V naslednji pa bi želela kakšno idejo za praznične voščilnice z najmlajšimi.:)

    Ksenija O. Vajsman

    OdgovoriIzbriši
  4. Super revija, ki jo z veseljem pregledam. V zimski številki bi bilo super prebrati članke, vezane na praznike, kot npr. kako lepo okrasiti stanovanje z doma izdelanimi okraski ali pa kakšni enostavnimi aranžmaji.
    Ina

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo bi bilo prebrati kaj o različnih načini priprave kostanja in še kakšna ideja za kostanjevo dekoracijo v stanovanju

    Katarina J.

    OdgovoriIzbriši
  6. Igra je zaključena. Janja, prosim, da posreduješ svoje podatke na: tina.flego@gmail.com, saj si ti srečna nagrajenka;)

    OdgovoriIzbriši

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig