nedelja, 6. december 2015

Projekt stanovanje

Zagovornika najema podlegla želji po lastnem stanovanju. Stanovanju, ki bo urejeno po najinem okusu in najinih željah.

Začetki prenove starega meščanskega stanovanja so bili precej zabavni. Če tudi je bilo veliko omejitev smo skupaj z dvojico arhitektov in statikom našli pot do željenega rezultata. Zdelo se je, da bo projekt izpeljan popolnoma brez stresa in nepredvidljivih situacij. Vzhičena sva bila. Papir na koncu koncev prenese čisto vse;)


A seveda nikoli ne gre vse po planu - ne glede na dolge in natančne priprave sva bila kdaj pa kdaj s strani izvajalcev del presenetena. Potrebno je bilo sprejemati hitre in drugačne odločitve od prvotnih, sprejemati kompromise in zaupati strokovnjakom, kar ni vedno lahko. Zdaj gre projekt h koncu. Smo v fazi zaključnih del in priznam, da ni bilo prav nič enostavno. Za nami so naporni meseci, ki so jih spremljali mešani občutki - veselje, dvomi, strah, stres, pričakovanja, upanje itd. Skratka vse kar sodi zraven k takemu zalogaju, kot je prenova starega stanovanja. Verjamem pa, da bodo na koncu ostali le še občutki veselja, zadovoljstva in veliko novih načrtov.


P.S. Držimo pesti, da bova za novo leto končno centraša;)
Share:

1 komentar

  1. Pomemben projekt, ki ga peljeta h koncu. Mnogo vprašanj, negotovosti, strahu. Na koncu vaju čaka neizmerna sreča in samo lepi spomini. Pogumnim uspe! NF

    OdgovoriIzbriši

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig