torek, 27. september 2011

Zvočna kopel

Zvočna kopel je odlična sprostitev ob zvokih gonga, kristalnih vaz in drugih prvinskih glasbilih, ki se je "moraš" udeležit, če želiš uravnovesit svoje fizično, čustveno in duhovno stanje, ki je nujno potrebno v kaosu v katerem živimo. Sama na kopeli vsakokrat uživam, kot da bi bila prvič, saj je doživljanje in sprejemanje zvoka vsakokrat drugačno.

Zvok in vibracije ki se ustvarjajo med zvočno masažo blagodejno, nežno in zelo zdravilno vplivajo na nas in predvsem vzpostavljajo normalno harmonijo, ki je zaradi različnih vzrokov porušena. Gre za odlično metodo počitka in sprostitve ter terapijo zoper stres, neosredotočenost, izčrpanost, jezo, pomanjkanju notranjega miru, napetosti, odstranjevanju blokad in drugih ovir v telesu.

Za to dragoceno izkušnjo ne potrebuješ veliko. Zadostujejo športna oblačila, joga blazina in steklenička vode. Ker je izkušnja resnično enkratna in kakorkoli učinkovita, vzemi si čas zase in naredi korak naprej k boljšemu počutju. Zagotovo se boš po kopeli počutil lahkotno, sveže in zelo umirjeno.

Zvok ima neprecenljiv pomen in če ga še nisi odkril, zdaj je čas!


Videa ni, ker na zvočno kopel enostavno moraš it!;)
Share:

Ni komentarjev

Objavite komentar

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig