nedelja, 2. oktober 2011

Ikea

Natanko leto dni nazaj si je cimr za nekaj evrčkov več na mesec izboril svoj prvi delovni kotiček ali studio kot mu on sam rad reče. Odličen in sončen delovni prostor z dvometrsko belo mizo, direktorskim stolom in predvsem izhodom na balkon, kjer se razvaja ob jutranji kavici ter dobri muziki po njegovem izboru še preden z delom za res začne. Idila. 

A ta prostor v resnici še danes ni popoln. Kabli, knjige, fascikli, potovalke in še kaj vse naokrog. Temu sva danes želela narediti konec in zato sva se zapeljala do trgovine Ikea v bližnji Italiji, da bi kupila vsaj knjižne police ali majhno librerio po italijansko, kot je na spodnji sliki.


A ker sva ugotovila, da bo cena librerie čez teden dni nižja za 50%, da  ima v prihodnje cimr številčne službene poti v Italijo, danes ni šla z nama nazaj. Za razliko v ceni sva kupila nekaj "prčkarij", kot so potovalne vreče za moško obleko in srajce, obešalnik za rute in šale, kuhinjske krpe in drugo. Vedno se kaj najde, a ne?!;)

Ikeo poznamo vsi, a morda vsi ne poznate Ikejine hacker-je, ki preoblikujejo ikejine izdelke in spreminjajo njihovo namembnost, kot so to naredili tudi s knjižnimi policami.  


Prebrskaj po spletni strani, morda je kaj zanimivega zate;)
Share:

Ni komentarjev

Objavite komentar

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig