nedelja, 22. junij 2014

Nedeljski detox

Ne dolgo nazaj sem naredila kratek post s sočenimi, sadno-zelenjavnimi sokovi in moram priznati, da sem se odlično počutila. Zdaj sem pa pred dilemo ali vložiti več 100 eur v nakup dobrega sokovnika. Moj "skeptik" me seveda svari, da naj bo odločitev racionalna in premišljena;) 







P.S. V času posta sem redno in večkrat na dan obiskala prodajalno Super Sok in okrepčevalnico Hiša De Rin v Kopru, kateri so omogočili, da mi je cilj uspel. Morda me kmalu vidite spet;)
Share:

2 komentarja

  1. Ob nakupu sokovnika jih zelo malo premisli, koliko denarja se zmelje čez njega. Vsi mislijo, da če kupiš drag sokovnik, potem pa je sok zastojn. Zelo narobe. Če si želiš delati res dobre sokove, je potrebno nabavljati tudi dobre sestavine, ki pa stanejo. Poznam kar nekaj znancev, ki so si po mojem pisanju o Omegi nabavili ta sokovnik, prvi mesec jim je bilo fino, potem, pa so ugotovili, da veliko stane. če si res vsak dan pripravljaš sokove. Jaz še vedno vztrajam pri vsakdanjem soku, nekateri znanci pa imajo sedaj samo drag okras v kuhinji ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. DB, na tvojem blogu sem prebrala o Omegi in tvoji vestni uporabi sokovnika - definitivno upravičen nakup! Ne vem, če bi bila sama enako dosledna, kar je razlog za vse dvome;)

    OdgovoriIzbriši

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig