torek, 27. marec 2018

Beach Life on Koh Samui

Pisalo se je leto 2011, ko sva z otroško radovednostjo raziskovala kaotične ulice Bangkoka, se kulinarično razvajala v Chiang Mai-u in se prepuščala uživaštvu na otokih Koh Lanta, Koh Phi Phi ter Koh Ngai. Super sprejem na daljnem vzhodu in najina odskočna deska za odkrivanje sosednjih dežel! Po obisku Tajske sva namreč prepotovala še Indijo, Indonezijo, Vietnam, Japonsko in druge destinacije, ki so prav tako pustile pečat. 

Strast do potovanj sem razvila že mnogo let nazaj, a ta se še stopnjuje. Ajoj;) Cimr bi včasih raje videl, da so moja strast torbice in ne konstantna želja po odhodih!;))) Ja, potovanja niso vedno enostavna, zato pa sva tokrat naredila premor in odšla na dopust. Po sedmih letih sva ponovno obiskala Tajsko, in sicer otok Koh Samui. 

Deset dnevni oddih na otoku je bila za naju preizkušnja. Nikoli prej se nisva na istem kraju zadržala toliko časa. Spraševala sva se ali bova zmogla in če bova vzljubila počasen ritem otoškega življenja. 

Pogledi so bili sledeči:Izgleda super, a ne?! Saj je tudi bilo. Deset dni popolnega relaksa - živela sva skoraj kot po navodilu tukajšnjih domačinov: "eat, drink, sleep, repeat.";) Dvomi pred dopustom so bili popolnoma odveč. Še se bova šla tega dopustniškega ritma.       

Več fotografij na: https://www.instagram.com/tinaflego/
Share:

Ni komentarjev

Objavite komentar

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig