torek, 5. julij 2011

Sanjska stena

Danes je moje razpoloženje po vremenu. Sem brez energije, grdo lena, vendar sanjarim. Sanjarim na veliko, brez meja. Postavljam si eksistencialna vprašanja oziroma se sprašujem o tem kaj je zame pomembno, kaj si želim. 
Želja imam vedno ogromno in zato si jih zadnje čase skrbno zapisujem, saj sem ugotovila, da se vse težje osredotočim nanje. Hja, med drugim, tudi pozabljam. Morda je to posledica številnih interesov za katere primanjkuje časa, ne vem. 
Tehnika črno na belem je zame definitivno idealna rešitev. Čutim se bolj odgovorno do sebe in svojih sanj ter posledično je uspeh in zadovoljstvo večje. 

Na to temo sem nekaj časa nazaj odkrila zanimivo javno umetniško  inštalacijo, ki jo je zasnovala mlada Candy Chang, z naslovom Before I die/What is important to you v New Orleansu. Iz zapuščene hiše brez življenja, je naredila na preprost način atrakcijo v mestu. Stavbo je prelepila s plakati, priložila krede in zapisala prvi del stavka, Before I die I want to, ki so ga mimoidoči dokončali. S projektom je dosegla tako velik uspeh, da z njim nadaljuje še po drugih mestih in državah, ki jih obiskuje. 


 Za ogled zgoraj opisanega projekta in ostalih njenih del klikni na: http://candychang.com/before-i-die-in-nola/.


Candy Chang je v študijskih letih naredila tudi spodnji video, ki se sicer bolj slabo vidi, ampak kot zanimivost ga delim:



P.S. Naredi svojo sanjsko steno tudi ti in sporoči rezultat;)
Share:

Ni komentarjev

Objavite komentar

© iskrice | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig